kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Paris Hilton'un oyuyla seçildim

Merve YURTYAPAN MAGAZİN
2008 Miss Turkey'de "yüz güzeli" seçilen Duygu Gök, "Jürideki Paris Hilton bana oy vermiş. Onun oyuyla ödül aldım" dedi..
* Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasında beşinci güzel seçildiniz. 24 yaşında olmanıza rağmen derece almanız zor olmadı mı?
Yaşım bu yarışmalar için sınırdaydı. 24 yaşında dereceye girmek çok zordu, ama başardım. Yarışmaya biraz da inat için katıldım. Erkek arkadaşım "Senden geçti artık. Yarışmada derece alamazsın" dedi.

*PARİS HİLTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Jürideki Paris Hilton'un oyunu aldınız mı?
Paris Hilton'u yarışmadan sonra Reina'daki partide gördüm. Yarışmada beğendiği üç kişiden biri olduğumu söyledi. Hatta bana oy vermiş. Onun oyuyla derece aldım diyebilirim. Sürekli gülen bir kadın. Kendisini neden bu kadar çok abarttıklarını anlamıyorum.

ÖZGÜ NAMAL'I ÖRNEK ALDIM
* Reklamlarda keşfedildikten sonra oyunculuk teklifleri aldınız. Şimdilerde "Milyonda Bir" adlı dizide başrolü üstlendiniz. Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Çevremdeki insanlar diziyi çok beğeniyorlar. Ekranlarda artık yeni yüzlere şans veriyorlar. Diziyi izleyenler çok sıcak bulmuşlar.

* Sizi podyumlarda görecek miyiz?
Mankenlik yapmayacağım. Yarışmada birinci ya da ikinci olsaydım da bu kararım değişmezdi. Oyunculuğu seviyorum.

* Hırslı bir yapınız var gibi gözüküyor. Örnek aldığınız bir oyuncu var mı?
Melisa Sözen ve Özgü Namal yolunda ilerliyorum. Aslında beni Özgü Namal'a çok benzetiyorlar. Bence farklı işler yaparak dağılmak yerine tek bir işe yoğunlaşmalı.

* Rol aldığınız dizide başrolü Cem Gürpınar ve Erdi Bolat ile paylaşıyorsunuz. Rol arkadaşlarınızla aranızda aşk dedikodularının çıkmasından çekinmiyor musunuz?
Kontrollü davranırsanız sorun olmaz. Ben böyle bir düşüncenin oluşacağına inanmıyorum. Bizdeki sıcaklığı hissediyorlar. Biz bu kadar iyi anlaşıyorken kimsenin bizi yanlış anlayacağına inanmıyorum. Kimseyle aşk dedikodusu çıkmaz. Bu tarz haberlerin çıkması biraz reklam gibi geliyor. Beni tanıyan herkes neler yapacağımı bilir. Hakkımda çıkacak asılsız haberlere çevremdeki kimse inanmaz. Zaten benim uzun süreli bir ilişkim var.