Un tencereye konur, kısık ateşte sarartmadan kavrulur. Süt ve şeker ilave edilerek dibi tutmadan koyulaşana kadar pişirilir. İçine 125 gram margarin eklenip 20 dakika çırpılır. Şeftaliler yarım yarım servis tabağına dizilir ortalarına 2 çorba kaşığı tavuk göğsü konur. Tarçın ilave edilir. Soğutulup servis yapılır.
MALZEMELER 4 kişilik* 1 kutu şeftali kompostosu
* 1 kilo süt
* 3 kahve fincanı un
* 3 kahve fincanı şeker
* 125 gram margarin
* 1 çorba kaşığı tarçın
Yayın tarihi: 22 Temmuz 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/07/22/gny/haber,D88EEA7213FF436D93A507CCB91603A1.html
Tüm hakları saklıdır.