kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener'den teklif aldım

Barcelona'nın golcüsü Eto'o, İspanya'ya döndüğünde aldığı teklifleri değerlendireceğini söyledi. F.Bahçe, Barcelona'yla 18 milyon euroya anlaştı, Eto'o'ya yıllık 6 milyon euro önerdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Fener'den teklif aldım
Fenerbahçe'nin bitmeyen sevdası Samuel Eto'o, sarı-lacivertli kulüpten teklif aldığını açıkladı. Fenerbahçe yönetimi, geçen sezon bitiminde de talip olduğu Kamerunlu yıldızı 25 milyon euro bonservis bedeliyle satış listesine koyan Barcelona kulübü ile anlaşma sağladı. Katalan ekibinin 18 milyon euro karşılığında Eto'o'yu Fenerbahçe'ye satmaya ikna olduğu bildirildi. Sarı-lacivertli kulübün Eto'o konusunda yaptığı girişimler ise bizzat Kamerunlu yıldız tarafından açıklandı. Kendisine talip o l a n Özbekistan'ın Kuruvchi takımının konuğu olarak Taşkent'e giden yıldız oyuncu, burada yaptığı basın toplantısında, Fenerbahçe'den teklif aldığını belirtti.

*SAMUEL ETO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BİRÇOK TEKLİF ALDIM
Kuruvchi kulübünün yaptığı transfer teklifiyle ilgili görüşmelerin de devam ettiğini vurgulayan Kamerunlu, "Kuruvchi kulübü yöneticileriyle olan görüşmelerde, hedeflerinin çok büyük olduğunu gördüm. Henüz Barcelona'dan ayrılma konusunda kesin karar vermedim ancak birçok kulüpten teklifler aldım. Hafta sonu Barcelona'da olacağım ve mevcut tüm teklifleri değerlendirerek son kararımı vereceğim" diye konuştu. Eto'o'ya Fenerbahçe'nin dışında İspanya'dan Valencia, İngiltere'den Manchester City ve Chelsea'nin talip olduğu biliniyor. İtalya'dan Milan ise teklifini geri çekti. Ancak en çarpıcı teklifi Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Özbekistan'ın Kuruvchi kulübü yaptı. Özbekler, Eto'o'ya yıllık 40 milyon dolar önerdiler ve dudak uçuklattılar. Sadece para sözkonusu olduğunda Kuruvchi'ye rakip çıkması mümkün görünmüyor.

ARAGONES'E SAYGI DUYUYOR
Ama başka unsurlar göz önüne alındığında yıllık 6 milyon euro teklif eden F.Bahçe'nin avantajları da yok değil. Sarı-lacivertli takımın hocası Aragones, Eto'o'nun çok saygı duyduğu bir hoca. Zaten Marca Gazetesi de Luis Aragones'in listesinin bir numarasında Samuel Eto'o'nun olduğunu belirten bir haber yazmıştı.
Haberin fotoğrafları