kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Başak salatası

Buğday haşlanır, soğutulur. İçine kıyılmış maydanoz, dereotu, taze soğan, salatalık turşusu, domates ve salatalık konulur. Karışıma yağ ve limon ilave edilir. Zeytinle süslenerek, servis yapılır.

MALZEMELER 4 kişilik
*
1 su bardağı haşlanmış buğday

* 1 su bardağı mısır

* 3 tane taze soğan

* Yarım maydanoz

* Yarım dereotu

* 3 tane salatalık turşusu

* Tuz

* Bir salatalık

* Zeytinyağı

* Limon Süslemek için zeytin