kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SAHİL GEZİNTİSİ SONU OLDU... Gökhan Hançer kız arkadaşı Sevim Balkan (sağda) ve kız kardeşi Gamze’yle sahilde gezerken magandaların saldırısına uğradı. Saldırganlar bıçağı öldürmek için salladı.

Laf atma kavgası cinayetle bitti

Müslim SARIYAR SABAH
Bakırköy sahilinde kız arkadaşı ile kız kardeşine laf atan üç kişiyle tartışan 23 yaşındaki genç, kalbinden bıçaklanıp öldürüldü. Zanlılar kaçtı..
İstanbul Bakırköy sahilinde birlikte oturduğu kız arkadaşı Sevim Balkan ile kardeşi Gamze Harçer'e laf atan üç kişiyle tartışmaya başlayan 23 yaşındaki Gökhan Hançer, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan Gökhan Hançer, dün öğleden sonra kız arkadaşı 30 yaşındaki Sevim Balkan ve 18 yaşındaki kız kardeşi Gamze Hançer'i de beraberine alarak Bakırköy sahiline geldi.

RAHAT BIRAKMADILAR
Biraz dolaştıktan sonra üçlü bir bankta oturmaya başladı. Ancak bu sırada 3 kişi Sevim Balkan ve Gamze Hançer'e laf attı. Bunun üzerine Gökhan Hançer, ikisi 16 yaşlarında diğeri 25 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya başladı.

KALBİNE BIÇAK SAPLADILAR
Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Saldırganlardan biri, iki genç kızın gözü önünde, üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek Gökhan Hançer'in kalbine sapladı. Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan Hançer, olay yerinin hemen yakınında bulunan Kızılay Tıp Merkezi'ne kaldırılmak istendi. Ancak ağır yaralı genç yolda hayatını kaybetti. Saldırganlar ise kaçtı. Polis, şehir magandalarının kimliklerini belirlemek için çok yönlü araştırma başlattı. Polis, korkunç olaya tanık olan Sevim Balkan ile Gamze Hançer'in verdiği bilgiler doğrultusunda, sahil şeridinde eşkallere uyan kişileri gözaltına aldı.

BİR SALDIRGAN DÖVMELİ
Saldırganlardan birinin beyaz tişörtlü, kolunda jilet izi ve dövme bulunduğunu anlatan Sevim Balkan, "Sahilde dolaştıktan sonra bir banka oturduk. Bize saldıran üç kişi sürekli olarak dönüp bize bakarak laf attılar. Gökhan da onlara karşılık verince bıçaklayıp kaçtılar" dedi.
Haberin fotoğrafları