kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cezaevi 2. müdürünü tabancayla vurdu

Yeni Haber
Tutuklu bulunduğu cezaevinde, cezaevi 2. müdürünü tabancayla yaralayan Ceylan Holdingin ortaklarından merhum Ağa Ceylan'ın oğlu Serkan Ceylan'ın Sincan Kapalı Cezaevine nakledildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Serkan Ceylan ile bir başka tutuklunun, asayiş ve güvenlik gerekçesiyle Şaşmaz'daki yarı açık cezaevinden Sincan'daki kapalı cezaevine nakledilmesi kararlaştırıldı. Karar, kapatılan Ulucanlar Cezaevinin 2. Müdürü Ali Başekin tarafından Ceylan'a dün tebliğ edildi.

Yarı açık cezaevinden ayrılmak istemeyen Ceylan, daha sonra nakil için eşyalarını toplayacağını bildirdi. Bu sırada üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayı çıkaran Ceylan, Başekin'in ayak bileklerine iki el ateş etti. Ceylan, ''Haydi naklet'' diyerek, yere düşen Başekin'in kalçasına bir el daha ateş etti.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilen Başekin'in uyluk kemiğinde kırıklar olduğu öğrenildi.

CEYLAN KAPALI CEZAEVİNE NAKLEDİLDİ

Ceylan, olayın ardından Sincan'daki kapalı cezaevine nakledildi.Olayla ilgili adli soruşturma yanı sıra tabancanın cezaevine sokulmasında yetkililerin kusuru bulunup bulunmadığını belirlemek için idari soruşturma da başlatıldı.

Ceylan'ın kullandığı tabancanın 9 milimetrelik Baretta Parabellum olduğu bildirildi.

(AA)