kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki takım olabilir!

FATİH DOĞAN - SÜLEYMAN GÜLTEKİN
Gazetecilerin, "Terim hem Milli Takımı hem de bir kulübü çalıştırabilir mi" sorusuna federasyon başkanı Doğan, "Asla" yanıtını verirken Terim, "Neden olmasın" dedi..
Milli takımın kamp yaptığı otelde, gazeteciler için düzenlenen mangal partisi çok renkli geçti. Mangal partisine Federasyon Başkanı Hasan Doğan, milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl ve teknik direktör Fatih Terim katıldı. Hasan Doğan, "Her futbolcumuz değerli. Futbolcularımız buraya gelerek kendi değerlerini göstermişlerdir. Giden de gelen de iyi futbolculardır" dedi. Milli takımın başarısının tesadüf olmadığını ifade eden Doğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Portekiz ile oynanacak maça geleceğini kaydetti. Başkan Doğan, milli takımla ilgili projelerini yaptıklarını ve Fatih Terim'le yola devam etmek istediklerini de ifade etti.

TERİM: SÜRPRİZİ BİZ YAPARIZ
Başkan, Terim'e "Gazeteci arkadaşlar soramıyor, ben sorayım. Portekiz'e 1.70, Türkiye'nin galibiyetine ise 4 filan veriliyormuş. Ne dersin hoca" dedi. Bunun üzerine Terim, "Ben bu işlerden anlamam. Bizim galibiyetimiz sürpriz görülüyorsa, biz de sürpriz yaparız başkan. Bahisler beni ilgilendirmez" ifadesini kullandı. Takımını değerlendiren Terim, Sabri'nin yüzde yüz performansla oynadığını dile getirip, "Bazen çift forvetle oynayacağız. Benim her zaman B planım var. Hakan hem sağbek hem stoper oynayacak kapasitede. Dağılmadan geri çekilmeliyiz. Portekiz'in elinde imkan var. Canımız çıkmadan pes edecek halimiz yok" yorumunu yaptı. Yemekte "Terim hem milli takımı hem de bir kulübü çalıştırabilir mi? sorusuna başkan Doğan'ın "Asla olmaz" derken Fatih Terim'in ise "Neden olmasın. Olabilir" yanıtını vermesi dikkat çekti.