kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Adana Demir 90'da yıkıldı!
ADANASPOR ve Kardemir Karabükspor'un ardından Bank Asya 1. Lig'e çıkan son takım Güngören Belediyespor oldu. Konya Atatürk Stadı'ndaki TFF 2. Lig play-off finalinde, Adana Demirspor'u 90. dakikada Hakan'ın golüyle 1-0 yenen İstanbul ekibi, TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu'nu lider bitirip, çeyrek finalde Şekerspor'u, yarı finalde de BUGSAŞ Spor'u elemişti. Maç sonrası çıkan olaylar ise polise büyük tepkiye neden oldu. Son dakika golüne sinirlenen Adana Demirsporlu taraftarlara polis gaz bombasıyla karşılık verdi. Gazdan etkilenen taraftarların paniği sonrası çıkış kapılarında izdiham yaşandı. Bunun üzerine polis demir parmaklıkları açarak taraftarların sahaya girmesine izin verdiler.

Avrupa çapında 'özel' başarı
TÜRKİYE, Uluslararası Özel Olimpiyatlar Basketbol Turnuvası'nda ikinci oldu. Muğla'nın Marmaris ilçesindeki turnuvada son maçında Litvanya'yı 51-31 yenen Milli Takımımız, Rusya'nın birinci olduğu Avrupa Şampiyonası'nda ikinci oldu. Özel Olimpiyatlar Avrupa Futbol Direktörü Mike Smith, Türkiye'nin başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiğini belirterek, "Bundan sonra birçok organizasyon Türkiye'de yapılabilir" derken, Özel Sporcular Derneği Başkanı Necmettin Aydın da bu tür bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için gurur duyduklarını dile getirdi.
BURAK KOCA

Cangale resmen Kayseri'nin
KAYSERİSPOR, Cangele ile 4 yıllık sözleşme yeniledi. Arjantin'den dönen Genel Menajer Süleyman Hurma, "Kiralık olarak gelen klas bir oyuncunun 4 yıl kalacak olması bizleri sevindirdi. Arjantin'de 7 maç izledik. Elimizdekilerden daha kaliteli futbolcu bulursak, kontenjanımızı düşürüp yeni transfer yapabiliriz" diye konuştu.

Serena Williams elendi
FRANSA Açık Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda 5 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams, 3. turda Sloven raket Srebotnik'e 6-4' lük setlerle 2-0 yenilip elendi. Williams, 1999'den bu yana Rolland Garros'ya en erken vedasını yaparken, 27 yaşındaki Srebotnik de kariyerinin en önemli galibiyetini elde etti. 2 numaralı seribaşı Ana Ivanovic, 30 numaralı seribaşı Danimarkalı rakibi Wozniacki'yi 6-4 ve 6-1 ile 2-0 yenerek tur atladı.