Pancarları bol suda haşlayıp, süzün. Soğuduktan sonra bir çay kaşığı ile ortalarını çıkarın. Salatalık turşusunu, salamı, tuzu ve karabiberi, yumurta beyazlarını robottan geçirin. Yumurta sarılarını da ezip, tuzlayıp biberleyin. Bu iki karışımı birbirine yedirin. Hazırladığınız harcı pancarlara doldurup, üzerine zeytinyağı ve sirke gezdirin.
MALZEMELER 8 kişilik
* 2 demet pancar
* 1 adet salatalık turşusu
* 2 adet haşlanmış yumurta
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 çorba kaşığı sirke
* 2 dilim salam
* Tuz
* Karabiber
Yayın tarihi: 27 Mayıs 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/27/gny/haber,60E3EAEC45E24C299B30A831DE27A934.html
Tüm hakları saklıdır.