Biberleri ayıklayıp, yıkayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Bir tavaya yağı ve soğanı koyup, kavurun. Daha sonra kıymayı ilave edin ve kıyma suyunu salıp çekene kadar pişirin. Tuzu, karabiberi ve kuş üzümünü de katıp, karıştırın. Hazırladığınız harcı biberlere doldurun ve üzerlerini domates dilimleriyle kapatın. Biberleri tepsiye dizip, bir bardak su ilave ederek fırında suyunu çekinceye kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER 5 kişilik* 500 gr. dolmalık biber
* 250 gr. kıyma
* 2 adet orta boy soğan
* 2 çorba kaşığı margarin
* 2 çorba kaşığı kuş üzümü
* 1 su bardağı su
* 1 adet domates
* Tuz
* Karabiber
Yayın tarihi: 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/24/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.