kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Cacık

Yoğurdu çırpın. Salatalıkları çok küçük küpler halinde doğrayın. Sarmısağı dövün. Yoğurdu, doğradığınız salatalıkları, sarmısağı, sirke, tuz ve biraz su ilavesiyle karıştırın. Bir kaseye alıp, üzerine bol dereotu ve nane serpin. Üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.

MALZEMELER 6 kişilik
*
500 gr. yoğurt

* 2 adet salatalık

* 2 çorba kaşığı sirke

* 1 çorba kaşığı kuru nane

* 1/2 demet dereotu

* 3 diş sarmısak

* Zeytinyağı

* Tuz