Fasulyeleri ayıklayıp, bol suda yıkadıktan sonra ortadan ikiye bölün. Bir tencerede yemeklik doğranmış soğanı yağla kavurun. Kıymayı da ekleyip, suyu kalmayıncaya kadar çevirin. Rendelediğiniz domatesi, salçayı, tuzu ve fasulyeleri ilave edip, harmanlayın. Fasulyenin üzerini bir parmak geçecek kadar su ilave edip, kısık ateşte fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
MALZEMELER 5 kişilik
* 1 kg. fasulye
* 200 gr. kıyma
* 1 çorba kaşığı salça
* 2 adet domates
* 2 adet soğan
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* Tuz
Yayın tarihi: 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/19/gny/haber,C13A3DF09F2A41078525A1C87C11B6E8.html
Tüm hakları saklıdır.