Fasulyeleri küçük küçük doğradıktan sonra haşlayıp süzün ve soğumaya bırakın. Kabağı çok küçük ve ince ince doğrayın. Salatalık turşusunu ve salatalığı küp küp doğrayın. Daha önce katı halde pişirilmiş yumurtaları da küçük küçük doğradıktan sonra tüm malzemeyi bir kaba koyup, mayonezi ilave edin. Tuzunu da katıp harmanlayın. Marul yapraklarını servis tabağına dizip, üzerine hazırladığınız salatayı koyun. Üzerine kırmızı biber serpip, dilediğiniz gibi süsledikten sonra servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 1 su bardağı garnitür (havuç, bezelye, patates)
* 5 adet marul yaprağı
* 1 avuç taze fasulye
* 1 adet kabak
* 2 adet salatalık turşusu
* 2 adet yumurta
* 1 adet salatalık
* Tuz
* Kırmızı biber
Yayın tarihi: 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/19/gny/haber,230769B59301495D9C25971EC445B27D.html
Tüm hakları saklıdır.