kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Peçeteden gelinlik - GALERİ

Yeni Haber
Bursa'da bir firma, bölge bayiliğini üstlendiği bir markanın masa üstü servis peçetelerinden gelinlik yaparak dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Manken Tuba Altıntop'un tanıttığı gelinlik, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Ece Balkar Organizasyon tarafından Duni marka masa üstü servis peçetelerinden üretilen gelinlik, Gönlü Ferah Otel'de tanıtıldı. Tamamen kağıt peçetelerden oluşan gelinlik, 2 haftada üretildi. Manken Tuba Altıntop tarafından tanıtılan gelinlik, ilgiyle izlendi.

Gelinlik hakkında bilgi veren Ece Balkar Organizasyon sahibi, Ece Balkar, kağıt ve plastik bazlı ürünlerden oluşan Duni'nin bölge bayiliğini aldıktan sonra böyle bir organizasyon yapmayı düşündüklerini ve 2 haftalık bir çalışma sonunda peçeten gelinlik ürettiklerini söyledi.

Kumaşa alternatif özel patentli kağıt peçetelerden üretilen gelinliğin oldukça şık durduğunu belirten Balkar, sonucun kendilerini de çok şarıttığını dile getirdi.

Gelinliğin dünyada bir ilk olduğunu vurgulayan Balkar, "Çok yorulduk, büyük emek verdik ama ortaya çok güzel bir gelinlik çıktı. Sonuç, tüm yorgunluğumuzu aldı." dedi.

(CİHAN)