kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Derin dondurucuda üçüz bebek cesetleri

DIŞ HABERLER
Bir evin kullanılmayan derin dondurucusunda 1980'li yıllarda doğduktan sonra öldürülmüş üç bebek cesedi bulundu. Olay ailenin küçük oğlunun tesadüfen dondurucuyu açmasıyla ortaya çıktı..
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Olpe bölgesindeki Wenden şehrinde bulunan bir evin bodrumundaki derin dondurucudan 3 bebek cesedi çıktı. Doğduktan hemen sonra öldürüldüğü sanılan bebeklerin, 1980'li yıllardan bu yana dondurucuda saklandığı tahmin ediliyor.

ANNE GÖZALTINDA
Beş kişilik ailenin yaşadığı çok katlı evdeki bebek cesetlerini, önceki gün acıkınca kullanılmayan bodrumdaki dondurucuda yemek arayan evin oğlu Johannes (18) buldu. Johannes durumu ailesine anlatınca olay polise yansıdı. Anne Monika H. (44) şüpheli olarak gözaltına alındı. Bölge savcılığından yapılan açıklamada "olayın genel olarak çözüldüğü" ifade edilirken başka ayrıntı verilmedi. Monika H.'nin eşi Thomas H.'nin (47) elektrik teknikeri olarak çalıştığı, çiftin Johannes dışında Stefanie (24), Sebastian (20) adlı çocukları da olduğu belirtildi. Çevrede yaşayanlar, aileyi "uyumlu ve aşırılıkları olmayan insanlar" diye nitelerken Bölge Gençlik Dairesi ve Savcılık'ta da aileyle ilgili olumsuz herhangi bir dosya bulunmadığı bildirildi.

OTOPSİ YAPILACAK
Sağlıklı olarak dünyaya geldikten sonra öldürüldükleri sanılan 3 bebeğin, torbalar içinde derin dondurucuya yerleştirildiği ve cesetlerinin bu şekilde yıllarca saklandığı belirtildi. Polisin verdiği bilgiye göre, önce cesetlerin çözülmesi beklenecek, ardından da otopsi yapılacak.
Haberin fotoğrafları