Tavuğu haşlayıp, soğutun ve etlerini küp küp doğrayın. Salatalıkları yıkayıp, kabuklarını soymadan rendeleyin. Tavuk etlerini, yoğurdu, mayonezi, dereotunu, rendelediğiniz salatalıkları ve tuzu da ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız salatayı servis tabağına alıp, üzerine yağ gezdirerek servis yapın.
MALZEMELER 8 kişilik
* 1 adet tavuk göğsü
* 3 su bardağı süzme yoğurt
* 2 çorba kaşığı mayonez
* 1 demet dereotu
* 3 adet salatalık
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz
Yayın tarihi: 29 Nisan 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/04/29/gny/haber,F7F85485B8484C43AB979BA60258D59A.html
Tüm hakları saklıdır.