kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yasemin Yalçın, üç yıl aradan sonra gelinlik giyerek ekrana dönecek. - Tarık Pabuçcuoğlu

Doya doya gülebilmek için 'Aman Annem Görmesin'

GÜNAYDIN
Komedi ustası Yasemin Yalçın, herkesi Kaçık Hatçe' tiplemesiyle kahkahaya boğacak. 'Aman Annem Görmesin' adlı dizi 10 Nisan'da atv'de start alacak..
'İnce İnce Yasemince' adlı programıyla efsane haline gelen Yasemin Yalçın, üç yıl sonra atv ekranında hayranlarıyla buluşacak.

KONUSU EĞLENCELİ
'Aman Annem Görmesin' adlı dizi ile 10 Nisan'da televizyon dünyasına dönmeye hazırlanan Yasemin Yalçın, 'Kaçık Hatçe' tiplemesiyle yepyeni bir fanatik kitlesi yaratacak. Güldürü ustası Kandemir Konduk'un yazdığı ve başrollerde Yasemin Yalçın'la Tarık Pabuçcuoğlu'nun yer aldığı 'Aman Annem Görmesin' adlı komedi; hem eğlenceli konusu hem de güçlü oyuncularıyla izleyiciyi kahkahaya boğacak.

GÖZYAŞI OLMAYACAK
Dizinin senaryosunu Yonca Akasya'yla birlikte kaleme alan Kandemir Konduk, "Silahlı, kavgalı, gözyaşlı dizi tekliflerinden yıllardır uzak durdum" diyerek, yeni projesiyle ilgili şunları söyledi: "Yasemin Yalçın gibi hem oyun gücüne, hem de kişiliğine hayran olduğum dost bir sanatçı ile yola çıktığım için çok mutluyum. Kenar mahallede yaşayan dar gelirli ama geniş yürekli insanların öyküsünü güldürerek anlatacağız."

ZORLAYACAK...
Ekranı çok özlediğini vurgulayan Yasemin Yalçın da Ümit Efekan'ın yöneteceği dizide yer alma nedenini şöyle ifade etti: "Kamerayı çok özlemiştim. Kandemir Konduk'un kalemine de güvendiğim için teklifi seve seve kabul ettim. Bir yandan yoğun tiyatro çalışması diğer yanda dizi çekimi beni çok zorlayacak ama bu zorluğa değeceğine inanıyorum." 'Aman Annem Görmesin' dizisinde 'Tıraş Hayri' karakterini canlandıran Tarık Pabuçcuoğlu ise "Biz bu projede çalışırken çok keyif alıyoruz. Umarım izleyici de aynı keyfi alır" dedi.
Haberin fotoğrafları