kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Anaokuluna giden 5 yaşındaki Narin babasının getirdiği cinnet sonucunda yaşamını yitirdi.

Kızlarını vurdu sonra intihar etti

Hüseyin KAÇAR/Mürsel ACAR SABAH
6 aydır işsiz olan Cengiz K. eşini babasının evine gönderdi. Sonra 5 yaşındaki kızını öldürdü, 3 yaşındaki kızını da yaralayarak intihar etti..
Diyarbakır'da cinnet geçiren 36 yaşındaki baba Cengiz K., 5 yaşındaki kızını öldürdü, 3 yaşındaki kızını ise yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, önceki akşam Bağlar beldesi Körhat semtinde yaşandı.

EŞİYLE TARTIŞIYORDU
Eşi ve iki çocuğuyla birlikte İstanbul'da yaşayan ve cep telefonu bayiliği yapan Cengiz K.'nın işleri bir süre sonra kötü gitmeye başladı. İşyerini kapatan K., başka bir iş bulamayınca, 6 ay önce eşi ve iki kızını da yanına alarak memleketi Diyarbakır'a döndü. Memleketlerinde yeni bir hayat kurmak isteyen ailenin 5 yaşındaki kızı, bir yakınlarının yardımıyla ana okuluna yazdırıldı. Ancak Cengiz K., ekonomik sıkıntı nedeniyle eşi Zozan ile sürekli tartışıyordu. K., kısa süre önce yine tartıştığı eşini Batman'daki akrabalarının yanına göndererek, kızları Narin (5) ve Lorin (3) ile yaşamaya başladı. Ancak önceki akşam bunalıma giren baba, yakınlarını telefonla arayıp vedalaştı. Bu durumdan şüphelenen akrabaları Cengiz K.'nın Bağlar semtindeki evine gitti.

POLİS ÇİLİNGİRLE AÇTI
Ancak kapı açılmayınca akrabalar hemen polise haber verdi. Polisin çilingir yardımı ile açtığı kapıdan girenler, Cengiz K. ile 5 yaşındaki kızı Narin'in cansız bedenleriyle karşılaştı. Evde yaralı olarak bulunan 3 yaşındaki küçük kızı Lorin ise hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk inceleme sonunda, Cengiz K.'nın cinnet getirerek, tabanca ile önce kızlarını vurduğu, ardından da intihar ettiği belirlendi. Olay üzerine Batman'dan Diyarbakır'a gelen anne Zozan K. başlarına gelen felaket nedeniyle sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

ANNE PERİŞAN OLDU
Yakınlarının desteğiyle güçlüle ayakta durabilen acılı anne ifadesine başvurulmak üzere Emniyet'e götürülürken, yaralanan küçük Lorin'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. K. ailesinin oturdukları apartmana 6 ay önce taşındığını belirten komşuları, Cengiz K.'nın kendi halinde ve sakin biri olduğunu, çocuklarını çok sevdiğini, olay günü de bahçede iki kızını sürekli öptüğünü söyledi.
Haberin fotoğrafları