Usta kalem Hıncal Uluç "Beşiktaş ve Galatasaray'ın son yıllarda Türkiye'nin en iyi yönetilen kulübü Fenerbahçe ile mücadele etmesi söz konusu değil" dedi.Uluç, FOTOMAÇ'taki köşesinde şöyle yazdı;
"Ben Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu geçen hafta söyledim. Bu iş bitmiştir. Bundan sonraki mücadele Şampiyonlar Ligi ve UEFA'ya gidecek takımın belirlenmesi için olacak. Bu iki yer için de 3 aday var. Galatasaray, Sivas ve Beşiktaş. "Fenerbahçe bu işi bitirdi" derken iki tesbitim vardı.
1- Fenerbahçe özellikle netice alma bakımından Beşiktaş'tan da Galatasaray'dan da çok önde. Galatasaray çok çok iyi kadrosuna rağmen çok başarısız. Yönetim ve bu yönetimin göz yumduğu felaket, yüz karası bir teknik heyet yüzünden darmadağın oldu, karmakarışık oldu, bitti.
Şampiyonluk mücadelesi verecek hali kalmadı, Avrupa'dan da elendi. Ama bütün bunların sorumlusunu Galatasaray kongresi; Adnan Polat'ı yönetime getirdi yeniden. Geleceğe yönelik umut da bırakmadı. Beşiktaş zaten başından beri çok kötü yönetiliyor. Bu kadar kötü yönetilen bir takımın, son yıllarda Türkiye'nin en iyi yönetilen kulübü Fenerbahçe ile mücadele etmesi söz konusu değil.
2- Bu fiziksel durum. Bunun arkasında bir de kimyasal durum var. Hasan Doğan, Beşiktaşlı olmasına rağmen aynen Turgay Demirel'in başında olduğu basketbol federasyonu gibi Fenerbahçe'nin ve Aziz Yıldırım'ın kontrolündeki bir federasyondur. Ve bu federasyon bir takım yanlışlar olursa, bunları daima Fenerbahçe lehine yapacaktır.
* YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...
Yayın tarihi: 1 Nisan 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/04/01//haber,AC89DBEBC26C423592B14F4D8ED1CDCC.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.