kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Umutsuz Ev Kadını'nın evi lüks bir butik gibi!

'Desperate Housewives' dizisinin yıldızı Eva Longoria Parker tam bir alışveriş canavarı. Eva'nın kapılarını In Style dergisine araladığı evi, adeta lüks bir butik gibi!..
Ülkemizde de yayınlanan 'Desperate Housewives' (Umutsuz Ev Kadınları) dizisinde canlandırdığı 'Gabrielle Solis' rolüyle ünlenen Amerikalı yıldız Eva Longoria Parker, şık giyimiyle dikkat çekiyor. 1.57'lik boyuna rağmen, kıyafetlerini bir manken edasıyla taşıyabilen Eva, Hollywood'un en iyi giyinen kadınları arasında gösteriliyor.

Servetini üzerinde taşıyor
Güzel yıldız, yaptığı açıklamalarda da kazandığı paranın neredeyse tamamını giyime yatırdığını belirterek "Ben servetini üzerinde taşımayı tercih edenlerdenim" diyor. Eşi Tony Parker'ın da giyiminden çok hoşlandığı Eva, kendisini tam bir alışveriş canavarı olarak nitelendiriyor. Parker'ın evi, lüks kıyafetlerle kaplı bir butiği andırıyor. İşte In Style dergisine, evinin kapılarını açan alışveriş çılgını Eva'nın gardırop analizi:

Eva'nın gardırop analizi

* Armani, Chanel, Louboutin, Louis Vuitton ve Lacroix, ürünlerini en sık satın aldığı markalar arasında yer alıyor.
* 32 yaşındaki yıldızın vazgeçemediği aksesuvarlar arasında şapkalar ve güneş gözlükleri başı çekiyor. Ancak küçük gözlükler takmayı hiç sevmiyor ve tercihini yüzünü tamamen kapatan modellerden yana kullanıyor.
* Gardırobunun en önemli parçası ise ayakkabıları. Sadece 200 çift yüksek ökçeli ayakkabısı bulunuyor. Parker bir kadının kişiliğini ayakkabılarının yansıttığını söylüyor...
Haberin fotoğrafları