kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
OLMUKSA YEDİNCİ FABRİKASINI ANTALYA'DA AÇTI... 1963'te kurulan 1971'de borsada halka açılan Olmuksa, yedinci fabrikasını Antalya'da açtı. Açılış töreninde Vali Alaaddin Yüksel, Sabancı Holding CEO'su Ahmet Dördüncü'ye yapılan yatırım için teşekkür plaketi verdi.

Müşteri büyümesini gördük Antalya'ya yatırımla geldik

Özgür ÖNDER ANTALYA
Olmuksa Genel Müdürü Arıkan Antalya'daki müşterilerin büyümesinin ardından yatırım yaptıklarını belirterek, "Bölgeye artık daha hızlı servis yapacağız" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Müşteri büyümesini gördük Antalya'ya yatırımla geldik
Sabancı Holding ve International Paper ortak yatırımı olan Olmuksa 40'ncı yılında 7'nci fabrikasını Antalya'da açtı. Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) 25 bin 500 metrekare açık, 9 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan Olmuksa, Antalya'da başta yaş sebze meyve olmak üzere birçok sektöre hizmet edecek. AOSB'de a 1 yıl gibi kısa bir sürede hizmete açılan Olmuksa, 20 bin ton karton kutu üretim kapasitesine sahip.

AÇILIŞ CEO DÖRDÜNCÜ'DEN
AOSB birinci kısımda hizmete giren tesisin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Törene Vali Alaaddin Yüksel, Sabancı Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, Olmuksa International Paper Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Paul Brown ve davetliler katıldı. Açılış töreninin ardından CEO Dördüncü ve davetliler fabrikayı gezerek, üretim üniteleri hakkında bilgi aldı. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan CEO Dördüncü, tesisin Antalya'ya katkı sağlamasını istedi.

'HIZLI SERVİS YAPACAĞIZ'
İzmir ve Adana'da ki fabrikalarıyla yıllardır Antalya'daki müşterilerine hizmet ettiklerini bildiren Olmuksa Genel Müdür Tuğrul Arıkan, "Yaş sebze meyve ve kesme çiçek ihracatı bölgenin önemli faaliyetlerinin başında geliyor. Yıllardır satış ofisimizle Antalya'daki müşterilerimize hizmet ediyorduk. Büyüyen müşterilerimize daha hızlı servis verme gerekliliğini görünce bu yatırımı yapma kararı aldık. Müşterilerimizle birlikte büyüyeceğiz. Yeni ürünlerimizle Antalya'nın gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.