kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Tahinli ıspanaklı börek

Soğan, zeytinyağı, ıspanak, tuz ve karabiberi karıştırarak iç hazırlayın. 1 su bardağı tahini sütle çırpın. Yufkaları 4 eşit parçaya kesin, üzerine sos sürün. Hazırladığınız içten koyarak sigara böreği gibi sarın. Tepsiye dizin, üzerine sos sürerek orta ısılı fırında pişirin.

Malzemeler 8 Kişilik
* 6 adet yufka
* 2 su bardağı ıspanak (püre)
* 2 adet soğan
* Tuz
* Karabiber
* 1 kahve fincanı zeytinyağı

Sos:
* 1 su bardağı tahin
* 1 su bardağı süt