kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Sebzeli lokma

Hamurun içine peyniri, yeşillikleri, kırmızı biberi ve naneyi koyup, yoğurun. Eğer hamur elinize yapışıyorsa un ilave edin. Sosisleri ufak halkalar şeklinde doğrayın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, bir parça sosis koyun ve gelişigüzel kapatın. Hepsini bu şekilde hazırlayıp, kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp servis yapın.

MALZEMELER 8 kişilik
*
1 adet hazır hamur

* 1 çay bardağı beyaz peynir

* 1 çay kaşığı kırmızı pul biber

* 1/2 demet maydanoz

* 1/2 demet dereotu

* 1 tatlı kaşığı kuru nane

* 1 tane sosis

* 1 su bardağı un