Ekmeklerin üzerine margarin sürün ve 6 dilimini tepsinin tabanına yayın. Maydanozu, dereotunu, taze soğanı, mantarı, yeşil biberi rondoda çekin. Tuz ve karabiber ekleyip, ekmeklerin üzerine yayın. Üzerine beşamel sos gezdirip, tekrar ekmekleri dizin. Beşamel sosla kapatıp, buzdolabında 2 saat bekletin. 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Üzerine sıcakken kaşar peyniri serpip servis yapın.
Malzemeler
* 12 dilim tost ekmeği
* 3 kaşık margarin
* 1 demet maydanoz
* 1 demet taze soğan
* 2 adet yeşil biber
* 10 adet mantar
Sosu:
* 3 kaşık un
* 2,5 bardak süt
* 3 kaşık margarin
* 1 fiske muskat
* Tuz
Yayın tarihi: 6 Mart 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/06/gny/haber,84DD1F1A950D49DF9FEFA06F2A422824.html
Tüm hakları saklıdır.