kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Erkekler seks manyağı mı?

Yazının başlığındaki soruya bakıp, bu soruya "Hayır" cevabını veren bir budala çıkarsa, o budalaya vereceğim cevap aynen şu olur: "Aklına turp sıkayım senin!" 'Cinsel arzu' dışında her şeye direnebilen erkek, ne yazık ki 'cinsel tutku'nun esaretinden kendisini bir türlü kurtaramıyor. Kurtaramadığı gibi de 'eyer'ini devamlı yanında taşıyor. Gözleri her daim fıldır fıldır 'dişi bir kısrağı!' arıyor. Dişi kısrağı bulduğu zaman da eyerini üzerine atmaya çalışıyor. Peki, erkek bunu neden yapıyor? Çünkü her önüne gelen kadınla yatmayı 'erdem' sanıyor. 'Beyninde taşıdığı penisin!' yaydığı ateşi kontrol etmeye çalışıyor. 'Namussuz aklına!', 'namuslu' bir kimlik kazandırmak istiyor. Bütün bunları isterken de, bir maymun gibi daldan dala atlıyor.

100 milyar borç
Şimdi siz kadınlar erkeklerin aklından geçen şu gerçeği bilmezsiniz. Ama bendeniz bir erkek olarak hep dikkat etmişimdir. Sokakta gördüğü güzel bir kadını arzulayan erkek, her nedense o anda kendisini 'borçlandırmak' istiyor. Kime karşı mı? O anda cinsel arzuyla yanıp tutuştuğu, bilinmez kadına karşı değil tabii ki. Bir bankaya ya da bir tefeciye karşı. "Ne alakası var?" demeyin şimdi. Erkekler için çok alakası var. Sokakta gördüğü güzel bir kadını yatakta arzulayan erkeklerin aklından aynen şu düşünce geçer: "Böyle bir hatun benimle bir gece birlikte olsun, 100 milyar borcum olsun! Yiğidin borç kamçısı da böyle bir hatun yüzünden olsun!"

Düşünce farkı
Peki, erkekler neden böyle düşünür? Nedeni aslında gayet basit. Erkekler, bu dünyanın nimetleri arasında en çok 'seksi!' önemserler. Sekse sarılan, cinsel arzunun kavurucu ateşine çomak sokan, seks evrenine her daim anahtar deliğinden bakmak isteyen 'sefil' erkekler, kendileri için seksin son sığınak olduğuna inanırlar.

Davarlık dürtüsü
Erkeklerin bu düşüncesi 'batıl bir inançtan' gelmese de, içlerindeki 'davarlık dürtüsünden!' gelmektedir. Ayrıca şu gerçeği de yine unutmayın ki; 'her erkek biraz davardır!' İnsanlık tarih boyunca da o davarlık yapısının üstüne, uygun bir örtü bulup serememiştir. Bu yüzden de davar bir erkeğin seks tutkusu, 'şeytanın gözündeki bir arpacık' gibidir. Çünkü erkekler kendileri ile ilgili şu gerçeği çok iyi biliyor ki; 'uyarılmış bir penis, sahibinin efendisidir.'