kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Varta

Doğranmış soğanı yağda soteleyin, salçayı ilave edin. 1-2 kez çevirdikten sonra fasulyeleri ilave edin. 2 bardak su koyarak 10 dakika pişirin. Tahin, limon suyu, sarmısak ve tuzu ilave edin. Kıvamı koyu olursa bir kahve fincanı su ilave edin. Servis tabağına alın, zeytinyağı ile pul biberi ısıtın, üzerine dökün. Maydanozla süsleyerek servis yapın.

MALZEMELER

*
2 su bardağı kuru fasulye (haşlanmış)

* 1 su bardağı tahin

* 1 kahve fincanı limon suyu

* 1 kaşık salça

* 2 adet soğan

* 3 diş sarmısak (ezilmiş)

* 1 yemek kaşığı zeytinyağı

* 1 çay kaşığı pul biber

* Tuz