kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Tadı içinde saklı

Milföy hamurunu elle biraz büyütüp, sıcağa dayanıklı bir kişilik fırın kabının içine yayın. Elmaları küçük küçük doğrayın, içine portakal kabuğu rendesi, küçük doğranmış çikolata veya 1 su bardağı vişne reçeli koyup, karıştırın. Kaseye yerleştirilmiş hamurun ortasına harçtan bir kaşık koyup, karşılıklı uçlarını birleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Servis tabağına alın, üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

MALZEMELER

*
6 adet milföy hamuru

* 50 gr. çikolata

* 2 adet elma

* 1 adet portakal kabuğu rendesi

* 2 kaşık pudra şekeri

* 1 su bardağı vişne reçeli