kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Bir Çılgın Gösteri!..

TİM'DE bu hafta sonu gene müthiş bir şov var.. Perşembe, cuma, cumartesi.. Sadece üç gece için.. Birisinde olmaya bakın mutlak.. Hele de yarın akşam olabilirseniz.. Sevgilinize harika bir sürpriz olur, benden kopya vermesi.. Müthiş bir gösteri izleyeceksiniz.. Müzik ve komedi bir arada..
Komedi Dans Üçlüsü'nü hatırlar mısınız?..
Bunlar, müzikle güldüren dört Fransız.. Müzisyenliklerine laf yok.. Defalarca kanıtladılar.. İki keman, bir viyola, bir çello.. Fevkalade kaliteli müzik yaptıklarını uzmanlar da kabul ettiler.. Ama dörtlü, ötesine geçti.. Müthiş bir komedi şovu yapıyorlar, çalarken ve siz dinlerken kahkahalara boğuluyorsunuz..
Le Ouatour Fransa'da doğdu, ama artık dünyayı dolaşıyor.. Ödül üstüne de ödül kazanıyor..
Müzikleri de zenginleşti.. Sadece klasik değil, her türden çalıyorlar. Rap de var, Beatles da, mesela..
Ailecek hoş bir hafta sonu gecesi yaşama fırsatı..
Yeri geldi madem, iki tavsiyem daha var..
Cuma geceleri Taksim Sanat Evi'nde Özgür Kıyat söylüyor.. Türkü söylüyor.. Harika bir ses.. Arkasında batı sazlarıyla harika bir yorum.. Arabesk çıktığından bu yana, Anadolu'nun gerçek şarkılarını unutmuştuk nerdeyse.. Karadeniz.. Ege.. Güneydoğu.. Horonlar, zeybekler, uzun havalar.. Neşet Ertaş, Musa Eroğlular.. Ruhi Sular, Zülfüler..
Salonu da coşturuyor Özgür.. Oturabilirsen otur.. Harika bir gece geçirdim.. Saat onda başlıyor..
Geçen hafta sonu, Fransız Sokağı'nda, yoksa Cezayir Sokağı mı, Nebil (Özgentürk) götürdü, Vedat Sakman'ın yerine..
Harika bir orkestra kurmuş Vedat.. Unutulmaz bir müzik gecesi yaşadık..
Hele de kendi şarkıları.. Benim Adım Kırmızı'ya bayıldım.. Attila İlhan'dan "Ayrılık da Sevdaya Dahil" nasıl çarpıyor insanı.. İlhan'a bir de kendisi nazire yapmış.. Eski sevgililer için "Onlar hâlâ bir tanemiz" diyor, hem de ne diyor, gidip dinlemek gerek..
Özgür ve Vedat'ı dinlerken "Geceleri biraz daha dolaşmalıyım" dedim kendi kendime.. Hele Beyoğlu tarafları nerdeyse hiç yok hayatımda çünkü.. Oysa neler kaçırıyorum işte!..