kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
1.102 adet Swarovski var...Avşar, Paris Hilton gibi pembe motoru üzerinde poz verdi. Motorda ‘Hello Kitty’ figürleri ve 1.102 adet Swarovski taşı bulunuyor.

Paris'in pembe motorunun bir benzerini yaptırdı!

Mustafa DERYAHAN/MAGAZİN
"Türkiye'nin Paris Hilton'u olacağım" diyen Helin Avşar, 'Custom Choppers' marka pembe renkli bir motor alıp, idolü Paris gibi Swaroski taşlarla süslettirdi..
Helin Avşar, Paris Hilton olma yolunda emin adımlarla yürüyor! Paris gibi gece eğlencelerinden objektiflere verdiği pozlar ve ücret karşılığı çeşitli tanıtımlara katılmaya kadar Paris benzeri davranışlar sergileyen Avşar, şimdi de kendisine tıpkı Paris gibi 'Custom Cpoppers' marka pembe renkli bir motor aldı. "Türkiye'nin Paris Hilton'u olacağım" diyen Avşar, aldığı motorunu da tıpkı Paris'inki gibi dizayn ettirdi. Çizgi film fügürlerinin yer aldığı motorun üzerini de Swarovski taşlarla süsletti.

FİYATINI SÖYLEMEDİ
Avşar; önceki gün de, TT Custom Choppers'ın sahibi Tarhan Telli tarafından tamamen kendi zevkine göre tasarlanan motoruna binerek poz verdi. "Çok heyecanlıyım. Trafiğe çıkmak için can atıyorum" diyen Avşar, motorun ne kadara mal olduğunu ise açıklamadı. Kişiye özel olarak tasarlanan Custom Choppers motosikletleri dünyaca ünlü isimler kullanıyor. Aralarında Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis ve Brad Pitt de bulunuyor.
Haberin fotoğrafları