kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
McCartney, tazminat olarak Mills'e 20 milyon sterlin peşin verecek, kalanını 14 yılda ödeyecek.

55 milyon sterlin aldığı eşini aldattı

DIŞ HABERLER
Heather Mills'in, boşanmak için 55 milyon sterline anlaştığı Paul McCartney'yi evliyken bir film yapımcısıyla aldattığı ortaya çıktı..
Efsanevi müzik grubu Beatles'ın kurucularından Paul McCartney'nin İngiltere için rekor sayılan 55 milyon sterlinlik (126 milyon YTL) tazminatla boşanma anlaşması yaptığı Heather Mills'in "yasak aşk" skandalı patladı. İngiliz News Of The World gazetesi Mills'in evli olduğu dönemde film yapımcısı Tim Steel'le birlikte olduğunu ortaya çıkardı. Gazeteye konuşan Steel, "Sevgililer Günü kutlamalarından bir gün önce Mills ile sabaha kadar seviştik. Onunla aynı yatakta yatıp, McCartney ile ilgili konuşmak ilginçti. Ünlü şarkıcının Mills'e attığı aşk mesajlarını bile yatakta dinlenirken birlikte okuyorduk" dedi.

BİRLİKTE YAŞADIK
Heather Mills ile 1996 yılında bir arkadaş partisinde tanıştıklarını söyleyen Steel, "Bir süre birlikte yaşadık. Aralıklı olarak ayrılıp tekrar birleştik. O ayrılık dönemlerimizden birinde bana McCartney ile çıkmaya başladığını söyledi" diye konuştu. Ünlü yapımcı, çift evlendikten sonra da ilişkilerinin devam ettiğini söyledi. Mills'ın hiçbir zaman McCartney'ye karşı aşk duymadığını da söyleyen Steel "Çıkarları için her şeyi yapar" dedi.