Meyvelerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın. Bir tencereye su, şeker, meyveler ve karanfil koyup, kısık ateşte 30 dakika pişirin. Meyveler yumuşayınca ocaktan indirip soğumaya bırakın. Kompostoyu kaselere paylaştırıp, fındık krokan koyarak servis yapın.
Malzemeler 8 Kişilik* 1 adet ayva
* 10 adet vişne
* 10 adet kuru erik
* 1 adet elma
* 1 adet armut
* 4 su bardağı su
* 1 su bardağı şeker
* 3 adet karanfil
* 1 paket fındık krokan
Yayın tarihi: 30 Ocak 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/01/30/gny/haber,3D4C5D34B8E3478DBF08976EDC73F4CA.html
Tüm hakları saklıdır.