kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Ankara havası

Oda sıcaklığındaki margarin, 2 yumurta ve pudra şekerini mikserle iyice çırpın. Un, kabartma tozu ilave ederek yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın. Elle açıp, içine ceviz koyun ve kapatın. Yuvarlayıp tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında pişirip, servis tabağına alın. Üzerine 2 su bardağı çilek reçeli gezdirerek servis yapın.

Malzemeler 8 Kişilik
*
2 su bardağı çilek reçeli
* 250 gr. margarin
* 2 yumurta
* 3 su bardağı un
* 1 su bardağı dövülmüş ceviz
* 1 paket kabartma tozu
* 3 su bardağı un
* 1.5 su bardağı pudra şekeri