kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Habbaze

Ebegümecini haşlayıp, sıkın ve mümkün olduğunca ince bir şekilde kıyın. Zeytinyağı, tuz, kırmızı biber, ince ince kıymış olduğunuz sarmısak, tuz ve yoğurdu ilave edip, harmanlayın. Domateslerin içlerini oyun. Hazırlanan karışımı domateslerin içlerine doldurun. Roka yapraklarını tabağa dizin. Üzerlerine domatesleri yerleştirin ve servis yapın.

Malzemeler
*
1/2 kg ebegümeci
* 1 fincan zeytinyağı
* 3 dal taze sarımsak
* Tuz
* Kırmızı biber
* 2 su bardağı yoğurt
* 6 adet orta boy domates
* 1 demet roka