kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

2007'nin en seksi erkekleri

Ünlü internet sitesi salon.com, 2007 yılının en seksi 26 erkeğini seçti. Mad Men dizisinin dâhi reklamcısı Don Draper'ı canlandıran Jon Hamm'in ilk sırayı aldığı listede Alec Baldwin ve Sean Penn gibi isimlerin yanı sıra Bob Dylan'ı oynayan Cate Blanchett de var!..
İLİŞKİLİ HABERLER
2007'nin en seksi erkekleri
Internet sitesi salon.com, 2007'nin en seksi erkeği olarak Mad Men dizisinin başrolündeki Jon Hamm'i seçti. Yılın en yakışıklı 26 ismini tarzlarına ve duruşlarına göre sınıflandıran sitenin listesine NBA'in ünlü oyuncularından John Amaechi, eşcinsel olduğunu açıkladığı; Hollywood yıldızı Owen Wilson, Kate Hudson'dan ayrıldığında intihar girişiminde bulunacak kadar tutkulu bir âşık olduğu; Cate Blanchett ise müzik dünyasının melankolik ve asi ismi Bob Dylan'ı canlandırdığı için girdi. "Bizi maçolardan kurtarıp yemek pişirmeyi öğretenler!" başlıklı kategoride, "George Bush zencileri hiç umursamıyor," diyen ve annesinin ölümüyle mahvolan rapçi Kanye West, eski moda bir romantik olarak tanımlanan prodüktör ve yönetmen Judd Apatow ve PBS televizyon kanalında Fast Food My Way isimli yemek programını sunan Fransız şef Jacques Pepin var. Politik duyarlılıkları ve siyasi görüşleriyle listeye giren isimlerden Jeffrey Wright, siyaset bilimi mezunu ve Angels in America gibi Amerikan kültürünü sorgulayan dizilerde rol aldı. People dergisinin 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçtiği Matt Damon, geçmişi olmayan ya da karakterini değiştirmek isteyen riskli karakterleri canlandırdığı; 21 Gram ve Babil'in yönetmeni Alejandro Gonzalez Inarritu, sinema sanatını değiştiren bir tarzın ilk temsilcilerinden olduğu; temiz enerji aktivisti Billy Parish ise dünyayı sokaklarda değiştirmenin hâlâ mümkün olduğunu kanıtladığı için seksi erkekler listesine girdi.

KÜSTAHLIK SEKSİDİR
Salon.com'cuların bıyıklı olduğu halde seksi bulduğu erkeklerin başında Sean Penn geliyor. New York Times gazetesinin kitap eleştirmeni Michiko Kakutani'nin 'dayanılmaz' bir yazar olarak tarif ettiği Junot Diaz, ancak romancıların sahip olabileceği bir çekiciliğe sahip. 30 Rock dizisiyle büyük beğeni toplayan Alec Baldwin, küstahlığı, cesareti ve değişmeyen enerjisiyle listeye girdi. 'Cool' erkekler kategorisinde ise salon.com editörlerinin ilk seçimi, homestarrunner.com isimli internet sitesinde okuyucu mektuplarını cevaplayan çizgi karakter Strong Bad. CNN'de Anderson Cooper 360 programını sunan Anderson Cooper ve Erkekler Ağlamaz'da katil rolünde seyrettiğimiz Peter Sarsgaard, listenin iki cool erkeği. New Yorker dergisinin film eleştirmeni Anthony Lane ise yazdığı yaratıcı film eleştirileriyle 'seksi bir film manyağı' olarak gösteriliyor. "Kelimeler ve kahkahaların efendileri!" kategorisinde ise bir büyük müzisyen, Bryan Ferry listenin başında. Ang Lee'nin son filmi Dikkat, Şehvet'in başrol oyuncusu Tony Leung, romancı Javier Marias, Arrested Development'ın komik oyuncusu Will Arnett da yılın en seksi erkeklerinden. Beysbol oyuncusu Omar Vizquel, kendine duyduğu güveni neşeli bir karakterle birleştirdiği, Spoon grubunun lideri Britt Daniel da mükemmel şarkılar yazan bir yetenek olduğu için listede yer aldı. Televizyon dünyasının yeni yıldızlarından Bret McKenzie ve Jemaine Clement da, müthiş komedi yetenekleriyle 2007'nin en seksi erkeklerinden ikisi.