kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Sütlü piliç

Etlerin üzerine çıkıncaya kadar kaynar su ilave edin ve yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Etleri suyunun içinde bekletin. Isıtılmış tereyağına unu katın, karıştırarak un hafif sararıncaya kadar soteleyin, ateşten alın, yavaş yavaş sütü katın. Soğan ve etleri katın, karıştırmaya devam ederek kısık ateşte sos koyulaşıncaya kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Taze soğanın yeşil kısmıyla süsleyerek servis yapın.

Malzemeler 4 Kişilik
* 1 adet tavuk göğsü (iri doğranmış)
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* 6 adet taze soğan (iri doğranmış)
* 2 çorba kaşığı un
* 400 ml. süt