kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Etimek tatlısı

Süzme yoğurdu balla ya da reçel suyuyla karıştırıp, etimeklerin üzerine sürün. Muzu halka halka doğrayıp, etimeklerin üzerine dizin. İki çorba kaşığı şekeri ateşte karamel haline getirip, limon suyunu ilave edin, meyvelerin üzerine gezdirin ve servis yapın.

MALZEMELER 6 kişilik
*
6 dilim etimek

* 2 çorba kaşığı süzme yoğurt

* 2 çorba kaşığı reçel suyu veya bal

* 1 adet muz

* 2 çorba kaşığı şeker

* 1 tatlı kaşığı limon suyu