kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Fesleğenli makarna

Makarnayı bol tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp, süzün ve bir kaseye aktarın. Fesleğeni sarmısakla havanda dövün. Zeytinyağını, tuzu ve peyniri ekleyip, iyice karıştırın. Hazırladığınız sosu makarnanın üzerine döküp, harmanlayın ve servis yapın.

MALZEMELER 10 kişilik
*
1 paket düdük makarna

* 2 çorba kaşığı kuru fesleğen

* 2 diş sarmısak

* 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

* 2 çorba kaşığı zeytinyağı

* Tuz