Sütü bir tencereye koyun. İçine pirinç unu, toz badem, şeker, yumurta sarısı ve hindistancevizini ilave edin. Tencereyi ocağa alıp, kısık ateşte karıştıra karıştıra, dibinin tutmamasına dikkat ederek, kaynayıp üzeri göz göz oluncaya kadar pişirin. Tatlıyı kaselere bölün ve soğuyunca üzerlerini antepfıstığıyla süsleyip ikram edin.
MALZEMELER 6 kişilik
* 1 litre süt
* 1 su bardağı şeker
* 1 su bardağı pirinç unu
* 1 su bardağı toz badem
* 1 yumurtanın sarısı
* 1 çorba kaşığı hindistancevizi
* 1 çorba kaşığı dövülmüş antepfıstığı
Yayın tarihi: 15 Ekim 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/15/gny/haber,CF4CEB2C10454E24B447C06E1F4A98E0.html
Tüm hakları saklıdır.