kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Jennifer Lopez(3.4/5)

Dünyanın 7 harikası!

İngiliz The Sun gazetesinin okuyucuları dünyanın en güzel popolu 7 yıldızını seçti. Zirvede 5 üzerinden 3.9 puanla Eva Mendes ve Jessica Biel yer aldı. İşte popo dalında ndünyanın 7 harikası.....
Jennifer Lopez (3.4/5)
'Bayan Popo' lakaplı Jennifer Lopez, The Sun okuyucuları tarafından 3. sırıya koyuldu. Ünlü şarkıcınınki gibi bir popoya sahip olmak isteyen milyonlarca kadın, estetisyenlerin yolunu tutuyor.

Eva Longoria (3.3/5)
Temmuz ayında basketçi Tony Parker'la evlenen Eva Longoria, 1.57'lik boyuna rağmen dünyanın en seksi kadınları arasında yer alıyor. The Sun okuyucuları onu dünyanın en güzel 4. poposu seçti.

Eva Mendes (3.9/5)
Latin yıldız Eva Mendes, birinciliği Jessica Biel'le paylaştı. Dünyanın en seksi melezleri arasında gösterilen aktris, geçtiğimiz yıl GQ dergisine verdiği çıplak pozlarla, poposunun güzelliğini sergilemişti.

d
Fergie (2.9/5)
Amerikalı hiphop şarkıcısı Fergie listenin 6. sırasında yer aldı. Aynı zamanda oyunculuk da yapan 32 yaşındaki Fergie, şarkıları kadar seksi dansları ve cüretkar giyim tarzıyla da tanınıyor.

Jessica Biel (3.9/5)
Amerikalı aktris ve eski top model Jessica Biel, Hollywood'un en güzel popolu 2 kadınından biri oldu. O her röportajında kendisini seksi bulmadığını söylese de, hayranları tam tersini savunuyor.

Rihanna (2.8/5)
19 yaşındaki Rihanna diri vücuduyla hemcinslerini kıskançlık krizlerine sokuyor. Milyonlarca erkeğin hayran olduğu ünlü şarkıcı The Sun'ın dünyanın en güzel popolu yıldızları listesinde 7. sırada yer alıyor.

Mariah Carey (3.2/5)
Bugüne dek defalarca 'Bayan Bacak' seçilen Mariah Carey, ilerleyen yaşına rağmen vücudunun güzelliğini koruyor. Ünlü şarkıcı, en güzel popolu yıldızlar listesinde 5. sırada bulunuyor.
Haberin fotoğrafları