kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Baba Hamdi Küçükgöz Çorum AK Parti Milletvekili Agah Kafkas

'Oğlumun kalan 20 gün askerliğini ben yapayım'

Erol TAŞKAN / SABAH
Şırnak'taki saldırıda terhisine 20 gün kala şehit olan Sıddık Küçükgöz'ün acılı babası "Oğlum vatana borçlu kalmasın, 20 günlük askerliğini ben yapmak istiyorum" dedi..
Şırnak'ın Gabar Dağı'ndaki hain saldırıda şehit edilen 13 askerden, terhisine 20 gün kala şehit olan 22 yaşındaki Sıddık Küçükgöz'ün Çorum'un Uğurludağ ilçesine bağlı Aşılıarmut köyünde oturan ailesi, bayrama acılı girdi. Ailenin tek tesellisi ise bayramda kendilerini yalnız bırakmayarak ziyarete gelenler oldu. Bu ziyaretçiler arasında Çorum AKP milletvekilleri Agah Kafkas, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Ahmet Aydoğmuş ile Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz ile AKP İl Teşkilatı yöneticileri de vardı.

BORÇLU KALMASIN
Ziyaret sırasında gözyaşlarını tutamayan baba Hamdi Küçükgöz, milletvekillerinden herkesi yürekten yaralayan bir istekte bulundu. Acılı baba, terhisine 20 gün kala şehit olan oğlu Sıddık Karagöz'ün, 4 oğlunun en küçüğü olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bir değil bin oğlum olsa hepsi vatana kurban olsun. Ancak ben oğlumun vatana borçlu kalmasını istemiyorum. Bu nedenle oğlum adına 20 gün askerlik yapmak için askerlik şubesine başvuracağım. Giden geri gelmiyor. Tezkere en kısa sürede Meclis'ten geçirilsin. Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmasın. Başka çaremiz yok ama 'Vatan sağ olsun' demekten usandık. Bu da bir yere kadar, artık hainlere gereken ders verilsin."

'TEZKEREYİ ÇIKARACAĞIZ'
Duygulanan milletvekili Agah Kafkas ise, "Siz rahat olun, biz yanınızdayız, emrinizdeyiz" diye konuştu. Tezkerenin hükümet tarafından yarın Meclis'e sunulacağını ve hafta içinde de çıkarılacağını belirten Kafkas, "Şehitlerin kanı yerde kalmayacak.Teröristlere gereken ders verilecektir" dedi.
Haberin fotoğrafları