kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cimbom 'Bir baba hindi' tişörtüyle davalık oldu!

RAHİM AK
Galatasaray'ın 2006'da şampiyon olduğu sezon Tuncay Şanlı'ya nispet olsun diye bastırdığı 'Bir baba hindi herkes haddini bildi' yazılı tişört davalık oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cimbom 'Bir baba hindi' tişörtüyle davalık oldu!
Galatasaray şampiyon olduğu 2006'a bastırdığı "Bir baba hindi herkes haddini bildi' tişörtü nedeniyle davalık oldu. 'Bir baba hindi' sözlerini içeren bir şarkının Seha Erge adlı bir kişi tarafından yazıldığını ve sözlerin Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Birliği'ne (MESAM) kayıtlı olduğunu ileri süren üç kişi Galatarasay Sportif AŞ'ye maddi ve manevi tazminat davası açtı. Galatasaray'ın bir eseri izinsiz olarak bastırıp satışa sunduğunu ileri süren davalılar, kulübün bu tişörtlerin satışından elde ettiği kardan pay istiyor.

DAVA 24 OCAK'TA
Galatasaray Sportif'den borsaya yapılan açıklamada, "Şirketimiz aleyhine Ayşe Hayal Zaimoğlu, Ayser Erge, Fadila Rüya Ökten tarafından İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesinde 2007/244 E. Sayılı dosya ile 10.000 YTL maddi 5.000 YTL manevi tazminat talepli tecavüzün ref'i ve men'i davası açılmıştır. İlk Duruşması 24 Ocak 2008'de saat 10.00'da yapılacaktır" denildi.