kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hayrünnisa Gül'e First Lady şıklığı

DEĞER ÖZERGÜN
Köşk'e çıkmaya hazırlanan Gül'ün eşi için ünlü modacı Atıl Kutoğlu çalışmaya başladı. Yeni tarzı ünlü starlar gibi olacak..
Önümüzdeki günlerde köşke çıkmaya hazırlanan Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Köşk hazırlıklarına başladı. First Lady olmaya hazırlanan Hayrünnisa Gül de, yeni imajını dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu'nun ellerine bırakmaya karar verdi ve kendisiyle çalışmasını teklif etti. Avusturya'da yaşamını sürdüren, dünya jet sosyetesinin başta Avusturya Kraliyet ailesi olmak üzere, birçok prens ve dünya starlarını da giydiren Atıl Kutoğlu, bu teklife sıcak baktı ve çalışmalara başladı. Kutoğlu teklifi doğruladı ve "Geçtiğimiz hafta Hayrünnisa Hanım'dan 'modacısı olma' yönünde bir talep geldi. Ben de kendisi için bazı çalışmalarda bulundum. İki hafta sonra kendisi ile bir araya gelip, çalışmalarımı değerlendireceğiz" dedi.

TÜRBAN ÇALIŞMASI
Kutoğlu, Bayan Gül için, özellikle başörtü konusuna yönelik nasıl bir imaj çalışması yaptığı ve kendisine nasıl bir giyim tarzı benimseyeceği sorusuna şu yanıtı verdi : "Hazırladığım yeni giyim tarzı, öncelikle modern ama bir o kadar da ciddi olacak. Benim kendi tarzımın dışında olmayacak. Sadece kendisine yönelik bir tarz belirleyeceğiz. Ben hazırlıklarımı yaptım. Şık, modern, günümüz modasına uygun, türbanla da ilgili değişik şekilleri kendisine önereceğim"... Genç ve başarılı modacı ayrıca, Hayrünnisa Gül'e, Hollywood starları ışıltısı ile uygun bir tarzı önereceğini belirtti ve konuyla ilgili, şunları söyledi:

ÜNLÜ STARLAR GİBİ
"Dünyaca ünlü starlar Sophia Loren, Catherine Deneuve, Romy Schneider'ın havasında bir tarz oluşturacağım. Ayrıca türbanla ilgili değişik çalışma ve formlarım var. Kendi tercihlerine göre de bu çalışmalarıma yön belirleyeceğim. Kendisi için hazırladığım giyim tarzında özellikle de başörtüsü konusunda, göze çok hoş gelen bir tarz belirlemeye çalışıyorum. Başörtüsü konusundaki farklılık renkler, şekiller ve kumaşlarla olacak. Bayan Gül için; saçların görünmediği, boynun ortada olacağı, ama ne kadarını açıkta bırakan bir boyun olacağını kendisinin belirleyeceği bir başörtü çalışması düşünüyorum. Boynun çok fazla ön plana çıkmaması için de, hazırlayacağım elbiselerde yüksek yaka ile bu sorunu ortadan kaldırmayı düşünüyorum. Modern kesimler, pantolon-ceket takımlar, ipekli kumaşlardan gece elbiseleri çalışmaları yaptım. Renk olarak çok çeşit var ama daha çok kendi renk tercihleri üzerinde duracağım."
Haberin fotoğrafları