Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Başkan Yardımcısı şef Reşat Erdemir, şarabın yemeğe son derece özel bir lezzet kattığını ancak yemeğin "olmazsa olmazı" olmadığını söyledi. Risottonun içinde şarabın alkolü kalmadığını belirten Erdemir, yine de tepki gösterenlere karşı İslami koşullara göre şarapsız risotto yapılabileceğini söyledi. Erdemir, "İslami koşullara uygun olarak risotto yapılabilir. Şarap soğan ve sarımsağın kokusunu almak için konuluyor. Ama illaki şarap katılacak diye bir şey yok. Et suyu da katıldığı için, şarap olmazsa olmaz değil"dedi.
Yayın tarihi: 21 Ağustos 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/21//haber,482FE7D344E44A1DBAE8BD73A8FC127D.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.