Yağı eritip, domatesi katın ve karıştırarak 3-4 dakika soteleyin. Domates ve biber salçası, pul kırmızıbiber, tuz ve piliç suyunu ilave edip, 5 dakika kaynatın. Pirinci katıp, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişirin. Limon suyunu ilave edip, bir kez karıştırın ve servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 60 gr. margarin
* 1 adet domates (rendelenmiş)
* 1 çorba kaşığı domates salçası
* 1 çay kaşığı biber salçası
* 1 tatlı kaşığı pul kırmızıbiber
* 1 lt. piliç suyu veya et suyu (kaynar)
* 1 çay bardağı pirinç
* 1/2 adet limonun suyu
Yayın tarihi: 3 Temmuz 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/07/03/gny/haber,8F57883222A3446C83C9641460EB0081.html
Tüm hakları saklıdır.