Isıtılmış yağda ıspanakları karıştırarak yumuşayıncaya kadar soteleyin. Püre kıvamına gelinceye kadar robottan geçirin. Krem peynir ve kaşar peynirini ekleyin, peynirler eriyinceye kadar 3-4 dakika daha pişirin. Makarnayı arzu ettiğiniz kıvamda pişirip süzün, tabaklara paylaştırın. Üzerlerine hazırladığınız ıspanaklı sostan gezdirip servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* 250 gr. ıspanak (yaprağı, ince kıyılmış)
* 3 çorba kaşığı krem peynir
* 1 çorba kaşığı eski kaşar peyniri (rendelenmiş)
* 250 gr. makarna
Yayın tarihi: 9 Mayıs 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/09/gny/haber,289B7F39971D49B285A2AE0D98DA3CDA.html
Tüm hakları saklıdır.