"İşte tat, işte kebap bu" dedirten, beş yıllık geçmişe sahip Bursa Garaj Kebap, İstanbullular'a açıldığı ilk günkü gibi kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeksizin hizmet etmeye devam ediyor. İstanbul'a Bursa'dan gelen ilk İskenderci olan Garaj, Bursa ile özdeşleşen kebabının etini, pidesini, tereyağını, şırasını ve tatlılarını günlük olarak Bursa'dan temin ediyor. Bursa Garaj Kebap, 19'uncu yüzyılın başlarında yine Bursa'da ortaya çıkan kebabı, özelliğini taşıyan kekik otu ile beslenen mera hayvanlarından temin etmeye devam ederek, lezzeti, sunuşu ve çeşnisi ile o günlerden bugünlere taşıyor. İstanbul'daki kebap dünyasında iddiasını devam ettiren restoran, sektörünün en iyileri arasında gösteriliyor.
Tel: (0212) 2814848
Yayın tarihi: 12 Nisan 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/12/gny/haber,936FC95FC1FD4EA780C31E66E1145373.html
Tüm hakları saklıdır.