Daha önce Le Select ve Margaux gibi mekanları yaratan ünlü işletmeci Kemal Koç, iki yıl önce Nişantaşı'nda 'Komşu' adında bir kebapçı açmıştı. O zamana kadar hep Fransız ağırlıklı restoranlar işleten Kemal Koç, bu işletmesiyle de adından başarıyla söz ettirmeyi bildi. Önceki gün gittiğim Komşu'da yediğim kebaplar, mezeler, tatlılar, her şey yine süperdi. Kemal Koç, havaların ısınmasıyla mekanını bahçeye taşımış; açık havada kebap yemek daha bir lezzetliydi doğrusu. İstanbul'un elitleri de hem öğlen hem akşam mekana akın ediyor. Böyle 'Komşu' herkesin başına!!!
Yayın tarihi: 12 Nisan 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/12/gny/haber,68527D2949A3469D98983AA7BF2AA553.html
Tüm hakları saklıdır.