|
|
İş yemeğinin Kare As'ı
İş hayatının vazgeçilmezlerinden biri olan iş yemeklerinin daha keyifli geçmesi ortamın, hizmetin ve ürünlerin kalitesine ve hızına bağlı... Bu hafta, iş yemekleri hayatlarının bir parçası olmuş jüri üyelerimize favori iş yemeği mekânlarını sorduk
Park Şamdan Ağırlıklı olarak Türk yemeklerine yer verdikleri mönülerinde dünya mutfaklarından da örnekleri sunan Park Şamdan, Fem Güçlütürk, Güntay Şimşek ve Burçak Güven'in iş yemekleri için tercih ettikleri mekânlardan. Park Şamdan, dekorasyonuyla da beğeniliyor. Tel: (0212) 225 07 10 (Aldığı oy: 3) * * *
Sunset Ulus'taki Sunset, mönüsü ve manzarası ile göz dolduran bir mekân. Boğaz manzarası olan Sunset, Şelale Kadak, Güntay Şimşek ve Sedef Orman'ın iş yemekleri için tercih ettikleri, favori mekânlarından. Sakin ortamıyla Sunset iş toplantıları için tercih ediliyor. Tel: (0212) 287 03 57 (Aldığı oy: 3) * * *
Vogue Restaurant & Bar Beşiktaş Plaza'nın terasında hizmet veren Vogue Restaurant & Bar, merkezi konumu ve ambiyansı ile İstanbul'un popüler buluşma noktaları arasında. Dünya ve Akdeniz mutfağı ağırlıklı bir mönüsü var. Vouge, Fem Güçlütürk, Şelale Kadak ve Ufuk Sandık'ın favori iş yemeği mekânlarından. Tel: (0212) 227 25 45 (Aldığı oy: 3) * * *
Ulus 29 Restoran, bar ve club olarak kış sezonunda iç mekânda, yazları ise terasta hizmet veren restoranın mönüsü Türk ve Fransız şeflerin hazırladığı özel tatlardan oluşuyor. Cem Hakko, Burçak Güven ve Meltem Kurtsan'ın yemekli iş toplantıları için tercih ettikleri mekânlardan. Tel: (0212) 265 61 81 (Aldığı oy: 3) * * *
PaperMoon Alışveriş merkezi Akmerkez'in alt katında bulunan Papermoon, önce Milano, ardından New York ve sonra İstanbul'da açılmış. Burçak Güven'in iş yemekleri için favori mekânlarından olan Paper Moon'un şefi Mario Paolillo. Mönüsü ve ferah ortamıyla tercih ediliyor. Tel: (0212) 282 16 16 (Aldığı oy: 2) **
360 Beyoğlu Mısır Apartmanı'nın çatı katındaki restoran, kenti kuşbakışı izleme olanağı sunuyor. Yaz aylarında bu keyif, serinleten bir esintiyle birleşiyor. Mekânın camları açılıyor ve terası da kullanılıyor. 360'ı tercih eden isimler Güntay Şimşek ve Burçak Güven. Tel: (0212) 251 10 42 (Aldığı oy: 2) **
Tuus Teşvikiye'de, şehrin göbeğinde bulunmasına rağmen insana şehir dışında olduğu hissini veren Tuus Teras, Sedef Orman ve Şelale Kadak'ın, iş yemekleri için tercih ettikleri restoranlardan. Mekânın ferahlığı ve manzarası tercih edilmesinde etken. Tel: (0212) 224 81 81 (Aldığı oy: 2) **
Hünkar 50 yılı aşkın süredir hizmet veren Hünkar'ın mönüsü ağırlıklı olarak geleneksel Türk mutfağından oluşuyor. Mekân ayrıca, sağlıklı beslenme üzerine uzman kadro ile çalışıyor. Fem Güçlütürk'ün favori iş yemeği mekânlarından olan Nişantaşı Hünkar'ın Etiler'de de şubesi var. Tel: (0212) 225 46 65 (Aldığı oy: 1) *
Ivy (Ankara) Ivy Ocean Restoran, 1998 yılından beri hizmet veriyor. Üç katlı mekânın, İlk katı Kaliforniya mutfağı, İkinci katında ise okyanus mutfağı servis ediyor. Üst kat da bar olarak dizayn edilmiş. Ivy Restoran, Sefa Çol ve Sinan Aygün'ün tercihi. Tel: (0312) 444 04 89 Aldığı oy: 1) *
Beymen Brasserie Beymen Brasserie'nin, 100 kişiyi ağırlama kapasitesi var. Şelale Kadak'ın tercih ettiği mekânlardan olan Brasserie, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde. Dekorasyonu, ortamı ve merkeziliği itibarıyla tercih edilen mekanın mönüsünde dünya yemeklerinden örnekler bulunuyor. Tel: (0212) 343 04 44 (Aldığı oy: 1) *
|