kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sabancılar'dan Koçlar'a kadar pek çok ünlü aileye hazırladı
Türkler evde en çok balkabaklı mantı istiyor
Paris sosyetesine Amerikalı şef Jessie Dardar yemek hazırlıyor
Sabancılar'dan Koçlar'a kadar pek çok ünlü aileye hazırladı

Sabancılar'dan Koçlar'a kadar pek çok ünlü aileye hazırladı

On yıldır İstanbul'da yaşayan Carlo Bernardini'nin pek çok ünlü müşterisi de bulunuyor. Diplomatlar ve krallar için çok sık yemek hazırlayan şef, önemli iş anlaşmalarının evlerde yapıldığını anlatıyor: "Ünlü isimler herkesin onları görebileceği restoranlarda toplanmak istemiyorlar. İşadamları için yemekler düzenliyoruz. Tabii ki sosyeteden pek çok insan için de... Hepsinin ismini vermek çok zor. Çünkü gizli sevgilileriyle gelenler oluyor."

SON MÜŞTERİSİ BAHAR KORÇAN
Beymen ve Alarko gibi büyük markalar için yemekler hazırlayan Bernardini, sözlerinin arasına Sabancı ve Koç gibi aileleri de ekliyor. En son ise Nişantaşı'nda modacı Bahar Korçan için bir davet düzenlemiş. Bernardini tabii ki sadece ünlü isimlere yemek yapmıyor. Çok geniş müşteri portföyünün herkese açık olduğunu belirtiyor. Carlo Bernardini'nin Türkiye dışında İtalya ve İsviçre'de de özel müşterileri var. Avrupa sosyetesinin gözde tatil bölgesi Cote D'azur'da partiler yapıyor. Her üç ülkenin insanlarının; bu nedenle yaptığı yemeklerin de çok farklı olduğunu söylemeden edemiyor: "Türk insanları daha kolay. Onlar farklı şeyleri denemeyi daha çok seviyorlar. İtalyanlar ve İsviçreliler daha tutucu. Hep benzer şeyleri istiyorlar. Türkiye'de yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz, fantazilerinizi uygulayabilirsiniz."
DİĞER GURME HABERLERİ
 Kırmızı noktalı kahvehaneleri bir padişah kapattı diğeri açtı
 Anne kahvaltısı için günün her saati gidilebilir
 Kuşkonmazın zamanı geldi
 Şarap dünyasının son gözdeleri
 Mis kokan zencefilli kurabiyeler
 Baharatı kendinden
 Balık ustasının balıkçılık dersi
 Tarihi köşkün bahçesinde sayısız lezzet alternatifleri
 Ev yapımı makarnası ve çıtır pizzası ünlü
 Verona'da takdis edilen şaraplar
 Butik biracılıkta çağı yakaladılar
 Lüks şampanyanın geleceği belirsiz
 Ege'nin şarapları
 Mutfakları şenlendiren güzel koku
 Geleceğin şarap merkezi
 Cadde'de kahvaltı keyfi
 Polonya seferinde lohusa şerbeti
 İstediği şarabı içebilen var mı?
 Şili'de bağbozumu zamanı
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
    Röportaj
  » Gurme
    İyi Yaşa
TURGAY NOYAN
Çekişmeden, inatlaşmadan çözüm...
Cehennemin kapısını aralayan adam
Cehennemin kapısını aralayan adam
Batı dillerinde Latince kökenli bir sözcük var: "Posthum". Ölümden...
Pele'nin veliahtı kim olacak?
Pele'nin veliahtı kim olacak?
Lionel Messi, Rooney, Ronaldo, Sergio Ramos, Asamoah... Onlar 2006'da...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.