Malatya'dan en lezzetli örnekler
Anadolu'daki geleneksel lezzetlerini sunmak amacıyla Çırağan Kempinski'deki Tuğra Restaurant'ta düzenlenen 'Türkiye Mutfak Turu'nun yeni konuğu Malatya'dan 'Kervansaray Lokantası' oldu. Ana malzeme olarak un, bulgur, kırmızı et ve süt ürünlerinin kullanıldığı yemekler arasında; Kiraz Yaprağı Sarması, Pazı Cacığı, Gendime Çorbası, Kuzu Dolması, Kağıt Kebabı ve Tatar Böreği gibi lezzetler bulunuyor. Tatlı mönüsünü de epey zengin tutan mekan, fış fış ve bağlama kayısı tatlısı gibi Malatya'nın farklı tatlarını tanıtıyor. Yarın sona erecek olan bu özel lezzet sunumunu kaçırmak istemiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Tel: (0212) 258 33 77
|